Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 5 
Izgradnja novog rotora u "Južnom naselju"

Radovi  na izgradnji kružnog prometnog toka na raskrižju Mirnovečke, Svetonedeljske i Ulice kralja Petra Krešimira IV. u Samoboru su započeli 12 rujna i trajat će 45 dana.Na snazi je privremena regulacija prometa tj. raskršće je zatvoreno za sav promet. Novi  rotor će omogućiti  veću propusnost i preglednost raskrižja, a time povećati i sigurnost građana. Radove izvodi tvrtka Davor inženjering, a vrijednost radova je oko 500 tisuća kuna. Osim izgradnje rotora u sklopu radova proširiti će se raskrižje te će biti uređen nogostup”

Zbog radova na uređenju novog rotora se autobusno stajalište na početku Mirnovečke  privremeno ukida,

pa se putnici upućuju da do daljnjega koriste stajaliste kod bivše vojarne(kod policijske postaje)Autobusi bi trebali voziti : Ulicom grada Wirgesa gdje stoje kod Samoborke, zatim produžuju prema semaforu gdje na križanju “betonke” i Gundulićeve skreću u Gundulićevu ulicu, a potom voze do “produžene” Perkovčeve preko koje se vraćaju u Mirnovečku u koju ulaze kod nekadašnje pekare, pa se zaustavljaju na stajalištu kod bivše vojarne.


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk