Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 12 
Sanader u Samoboru

                                     U ponedjeljak 8.lipnja  Samobor su posjetili čelnici Hrvatske vatrogasne zajednice  Predsjednik Ante Sanader  i načelnik Željko Popović  . Posjeta je organizirana u sklopu plana obilaska  Vatrogasnih zajednica županija, gradskih i općinskih zajednica  . U pratnji su bili predsjednik VZ Zagrebačke županije Stjepan Ptiček i zapovjednik Josip Novosel . Goste su dočekali prerdsjednik VZ grada Samobora Jurica Domin, zapovjednik Vladimir Domin , tajnik Boris Bogolin i zapovjednik JVP Samobor Mladen Žitković.

Predsjednik Jurica Domin je izvijestio ugledne goste o povijesti vatrogastva u Samoboru a zapovjednik Vladimir Domin o operativnom djelovanju i opremljenosti vatrogasaca , nedostatku opreme te radu sa mladima i školovanju za vatrogasna zvanja u dobrovoljnom vatrogastvu na području Vatrogasne zajednice grada Samobora. Zapovjednik JVP Samobor Mladen Žitković je izvijestio o opremljenosti , djelovanju i suradnji sa dobrovoljnim vatrogasnim društvima i problemima  izgradnje prostora za JVP Samobor i nabavi nedostajuće opreme.  Gosti su razgledali vatrogasni dom u Samoboru , centar vatrogastva, gdje su mogli vidjeti na prigodnim panoima povijest vatrogastva, najstarije vatrogasne pumpe te najsuvremeniju opremu.  Domaćini su  izvijestili da je upravo ove godine 80. obljetnica Vatrogasne župe Samobor a naredne godine 120. godišnjica DVD –a Samobor. Za sjećanje na ovaj posjet Predsjedniku HVZ-a Anti Sanaderu je uručen monografija Samobora, monografija DVD-a Samobor i nezaobilazni samoborski bermet.


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk