Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 4 
Kino mreža obilježava dan žena
Međunarodnog dana žena  se obilježava  u petak, 5. ožujka, u samoborskom kinu gdje  počinju  “Ženijalni dani”. Zajednički je to program Kino mreže koji u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena na filmska platna diljem Hrvatske donosi nagrađivane filmove o snažnim ženama i njihovim izazovima u današnjem društvu.
Tako će se od petka  do ponedjeljka u POP UP ART kinu na autobusnom kolodvoru moći pogledati poljski hit “Influencerica”, sutra u 17, a u nedjelju u 19 sati te dokumentarni film “Usidjelice”, sutra u 19, a u nedjelju u 17 sati. Mračna triler komedija “Djevojka koja obećava” prikazuje se u glavnoj kino dvorani, večeras i u ponedjeljak u 19 sati, a sutra, u subotu u 21.15.
 Raspored filmskih projekcija potražite i na Facebook stranici Kina Samobor, a ulaz u samoborsko kino na Međunarodni dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka, za žene je besplatan. Čestitamo 8. mart dan žena. 


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk