Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 6 
Dvostruki doček nove 2020. godine u Samoboru
Samoborci će i ove godine imati  dvostruki doček nove 2020. godine.Novogodišnji program na glavnom gradskom trgu počet će u utorak 31. prosinca u 10 sati i 15 minuta, a građane Samobora i posjetitelje tijekom podnevnog dočeka zabavljat će grupa Gea i DJ eM Bee. Doček u ponoć počinje u 22 sata, uz nastup grupe Krivi smjer. Doček nove  2020., Samobor će ući uz ritam nezaobilaznog valcera i  nezaobilazni atraktivni vatromet. Uz puno dobre glazbe posjetitelji će moći uživati i u besplatnom kuhanom vinu. Uđite veselo u novu  godinu uz čestitke za novu 2020. godinu.
 
Radi dvostrukog dočeka nove godine u utorak će, od 10 do 15 sati te u noći s utorka na srijedu, od 22 sata pa do 1 poslije ponoći, privremeno biti zatvoren promet i to Trgom kralja Tomislava od raskrižja sa Šmidhenovom do raskrižja s Perkovčevom ulicom, Perkovčeva ulica od raskrižja s Langovom do Trga kralja Tomislava, Ulica svete Ane od Trga do ulice Franza Liszta te Jurjevska ulica.
 
 
 
    
 ..

 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk