Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 10 
Umjesto srušenog Šmidhena novi vodeni park

Tvrtka Fantazija vodeni park d.o.o. dobila je od Grada Samobora dobila lokacijsku dozvolu za izgradnju vodenog parka, čime su stvoreni uvjeti za skori početak realizacije projekta pretvaranja samoborskog Šmidhena u jedinstven projekt za Hrvatsku ali i cjelokupan prostor jugoistočne Europe.

Fantasyland je projekt od posebnog značaja za razvitak grada Samobora, Hrvatske i  cjelokupne regije jer će obujmom i raznolikim sadržajima svojih djelatnosti dosezati lokalna, nacionalna ali i međunarodna tržišta. Projekt kao cjelina unaprijedit će turističku i gospodarsku ponudu grada Samobora i Hrvatske kao turističke destinacije, a realizirat će se kroz izgradnju vodenog parka, hotelskog kompleksa s dva hotela, zabavnog parka i sportsko rekreativnog parka na zemljištu ukupne površine 27,3 hektara.  Realizacijom cjelokupnog projekta bit će otvoreno više od 800 novih radnih mjesta.

Izgradnja vodenog parka predstavlja prvu fazu izgradnje projekta Fantasyland Šmidhen, a  započet će odmah po dobivanju građevinske dozvole.Nova vodena fantazija obuhvaća gradnju vanjskog vodenog parka na površini od 11 hektara, te gradnju unutarnjeg vodenog parka s poliklinikom, wellnessom i ostalim sadržajima površine 45 000 m2.

  

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk