Weather by Freemeteo.com
Trenutno aktivnih Gostiju: 6 
Suradnja Samobor Sindelfingen

Samobor su 13. srpnja posjetili Reiner Schill, član gradske uprave grada Sindelfingena i predsjednik Organizacionog odbora i društva Internacionalni Strassenfest Sindelfingen, tajnica odbora Doris Tevnan i članica odbora Đurđica Seeber.
    U Gradskoj vijećnici Samobor organiziran je razgovor s gostima iz Sindelfingena, u kojem su sudjelovali gradonačelnik Krešo Beljak, savjetnica gradonačelnika Marica Jelenić, pročelnik Damir Fabek, predsjednik TD Ferdo Livadić Tomica Novosel i Boris Bogolin.


    Razmijenjene su informacije o dosadašnjoj kulturnoj suradnji koja je počela 1986. godine i u kojoj su sudjelovala kulturno umjetnička društva Samobora TD Ferdo Livadić, FA Mladost, Gradska glazba Samobor, KUD Oštrc i Harmonikaški orkestar. Gosti su izrazili želju da se ta suradnja proširi na kulturne institucije, glazbene škole i samostalne umjetnike te da se pronađe sadržaj i interes u drugim djelatnostima. Želja je gostiju da što više članova raznih društva posjeti Samobor, a i iskoristi mogućnost odlaska na Jadran.
    Domaćini su predložili tradicionalne manifestacije Samoborski fašnik, Tamburašku noć i Rudarsku greblicu, na kojima bi mogli sudjelovati društva iz Sindelfingena.
    Gospodin Reiner Schill je usmeno pozvao da jedno kulturno-umjetničko društvo i predstavnici Grada Samobora sudjeluju na 34. Internacionalnom Strassenfestu koji će se održati od 19. do 21. lipnja 2010. godine, a poziv će pismeno uputiti u mjesecu rujnu.

 


 

Copyright © Zabranjena je upotreba tekstova i fotografija bez pismene dozvole. Kontakt info@samoborci.com 2016. All rights reserved

Samoborci.com By - Joomladesigns.co.uk